Nieuws

Beste clubleden en Sportliefhebbers ,

Iedereen weet ondertussen dat we ons biljarten mogen en kunnen hernemen.

Er is nieuws vanwege de Koninklijke Biljartbond die zegt dat er voor sportjaar 2021 – 2022 mag worden ingeschreven, zowel voor de individuele competities (alle disciplines) als voor de competities per club (meerdere disciplines). Aan de inschrijvingen wordt ondertussen gewerkt.

De inschrijvingen gebeuren steeds langs onze biljartclub en via Marc Geirnaert.  In dit verband is het interessant te vermelden dat de Bond slechts 15,00 euro vraagt (onder voorbehoud) als inschrijvingsgeld wegens de magere activiteit tijdens de corona-maatregelen.

Het is nu misschien nu  de moment om toe te treden tot Federatie Lidmaatschap.

Spelen tegen andere Clubs in andere Lokalen is echt leutig en sportief uitdagend.

Op donderdagavond 10 juni e.k.  om 19.00 uur is er een Federatievergadering in ons lokaal . Wie interesse heeft komt maar af . Alles is vrijblijvend. 

Iets anders nu met name het clubprogramma :

- voor vragen in verband met de clubcompetitie wendt u tot Jean Pierre Versporten

- De inschrijvingen voor het Band Ledentornooi kunnen langs Marc Geirnaert en / of Carine gebeuren.

  Marc stuurt u wel het tornooireglement toe . ( 12 juli start …..Finale 29/08…..mooie prijzen )

- Het clubbestuur heeft beslist dat  het lidgeld voor onze club 15,00 euro bedraagt in plaats van de 50,00  euro . Dit is uitzonderlijk wegens de corona inactiviteit en geldt ook voor nieuwe leden .

Aangezien onze werkingskosten dezelfde zullen blijven ware het goed dat we ons aantal steunende leden zouden kunnen uitbreiden. Dit is een tip voor o.a. de lieve partners van onze clubleden.

- Er zijn plannen onderweg om nog eens onze gekende  “Elk Weird’Hem” souper te laten doorgaan begin September e.k. plus eventueel een gezamenlijke  fietstocht op een andere datum. Nieuws komt later.

Zie zo  tot dusver in naam van “Elk Weird’ Hem”

 

Etienne Bruggeman

 
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail