Nieuwsbrief 2019-20/07

DENK AAN UW GEZONDHEID, RESPECTEER DE CORONA-MAATREGELEN AUB !!!

Koninklijke Biljartclub “Elk Weird’Hem”

Markt 16 9900 Eeklo

NIEUWS -------- NIEUWS --------- NIEUWS --------- 

 

Beste Clubleden , Sportliefhebbers ,

We zijn op het einde van ons sportjaar 2019-2020 en eindelijk is er voor ons de mogelijkheid terug contact met jullie op  te nemen via Brief en Website.

Na elke bestuursvergadering waren er activiteiten en nieuwswaardigheden te melden maar tweemaal terreke moesten wij deze intrekken wegens veranderende Corona-maatregelen.

Op dit moment zijn alle wedstrijden afgewerkt , zijn de eindklassementen opgesteld en kunnen we dit sportjaar afronden. Niet zoals vorig jaar met onze schitterende souper maar wel sober, eenvoudig en Corona-vrij.

De eindklasseringen en kampioenen zijn gekend en zijn (of worden)  U medegedeeld via e-mail en website. Voor elke biljartcompetitie en discipline worden er 3 spelers in de kijker geplaatst.

Zij ontvangen een democratische beloning als blijk van waardering voor hun kampgeest, prestatie en sportiviteit. En zij worden  uitgenodigd op WOENSDAG 26 AUGUSTUS om 19.00 u. aanwezig te zijn voor de officiële uitreiking van de prijzen . De groep die we dan mogen ontvangen is nog niet té groot. Dus van harte welkom !

Diezelfde avond kunnen wij helaas niet overgaan tot het uitreiken van de prijzen verdiend via ons Maandelijks Ledentornooi. Er zijn 17 spelers die op grond van de gespeelde avonden en hun prestaties ter plekke een mooie prijs verdienen. Onze schatbewaarder Gaby is klaar met alles maar voor de overhandiging zijn we er nog niet uit want de corona regels laten in ons lokaal die 26ste niet meer volk toe. Waar en wanneer men zijn prijs kan afhalen wordt nog medegedeeld.

De voorbereiding van het komende sportjaar 2020-2021 is bezig. De inschrijvingen komen goed binnen. Wie nog niet precies heeft gemeld aan Jean Pierre voor welke competitie hij inschrijft moet dit dringend doen. Na 20/08/2020 is men te laat om mee te doen met Vrijspel en Kader.

Gelieve ook de betaling van uw lidgeld ( 50,00 euro ) na te kijken en af te ronden.

Jean Pierre is al goed  gevorderd met de samenstelling van de groepen om deze nog deze maand te kunnen uithangen in het lokaal.

Zo lang de Corona richtlijnen van tel zijn moeten wij helaas met deze rekening houden. De laatste richtlijnen van 02/08/2020 werden ons medegedeeld voor wat betreft het biljarten en deze regels  werden u per e-mail toegestuurd. Voor alle duidelijkheid wil het bestuur van uw biljartclub bij deze vermelden dat elk clublid van “Elk Weird’Hem” deze richtlijnen dient te volgen.  Er wordt dus apart getost en voor opgang apart getrokken naar de band. Scheidsrechter en speler dragen een mond masker tijden de activiteit. Voor de overige regels zie de tekst die zal worden uitgehangen in het lokaal.

Ziezo tot daar verblijvend in naam van alle bestuursleden en van Carine.

Met sportieve Groeten

Etienne Bruggeman

Voorzitter